Account
Logo
Zoeken
15.7 °C
VANDAAG Kinderopvang breidt met Oarsprong uit met vijf locaties

VANDAAG Kinderopvang breidt met Oarsprong uit met vijf locaties

ma 6 mei 2024, 12.48 uur

BURGUM - Op maandag 13 mei opent VANDAAG kinderopvang feestelijk de deuren van vijf locaties in de gemeente Tytsjerksteradiel. De locaties zijn gevestigd in de basisscholen van Oarsprong in de dorpen Suwâld, Jistrum, Sumar, Eastermar en Ryptsjerk.

In juni openen er nog drie locaties in de dorpen
Burgum, Gytsjerk en Oentsjerk.

Samen met de betreffende basisscholen werkt VANDAAG Kinderopvang de komende jaren toe naar een bernemienskip: een plek voor kinderen van nul tot dertien jaar met een breed en gevarieerd aanbod op het gebied van cognitieve, sociaal- emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling. Hierbij werkt één team van professionals vanuit een gedeelde pedagogische visie.

VANDAAG Kinderopvang biedt professionele kinderopvang waarbij het kind centraal staat. De kinderopvangorganisatie streeft naar een uitdagende, op talent gerichte, vertrouwde en hedendaagse benadering met speciale aandacht voor natuur en leefomgeving. Doel is om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar elk kind op eigen wijze kan groeien en ontwikkelen.

Oarsprong biedt modern en eigentijds onderwijs aan op 12 basisscholen in de gemeente Tytsjerksteradiel. De scholen bieden kinderen een warme plek waar zij zich kunnen ontwikkelen om in de maatschappij van de toekomst te kunnen participeren en gelukkig te zijn. Wij gaan samen met kinderen, ouders en medewerkers op ontdekkingsreis naar de talenten en interesses van de kinderen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws








Poll: Is het een gemeentelijke taak om subsidie te verlenen aan Pride-boten?

Ja  
9.1%
Nee  
90.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog