Account
Logo
Zoeken
9.2 °C
Woning Noardburgum, voor 90% onafhankelijk van het energie netwerk, door zonnepanelen en thuis batterij

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

vr 29 maart 2024, 10.00 uur

BURGUM - In een tijd waarin duurzaamheid belangrijk wordt, biedt BVR Techniek uit Burgum een aantrekkelijke mogelijkheid om niet alleen te verduurzamen maar ook aanzienlijk op de energiekosten te besparen. Volgens Bart van Rijn, expert achter BVR Techniek, zijn zonnepanelen met hoog rendement de eerste stap richting een duurzamere toekomst. "Met een advies op maat zorgen we ervoor dat onze klanten het maximale uit hun investering halen," legt Van Rijn uit.

Dit betekent dat er niet alleen naar de zonnepanelen zelf wordt gekeken, maar ook naar de woning en het stroomverbruik van de klant om tot een optimaal plan te komen.

BVR Techniek heeft in Burgum en omstreken al veel projecten succesvol afgerond, waarbij zonnepanelen vaak de basis zijn. "Door het hoge rendement en de korte terugverdientijd blijven zonnepanelen een interessante investering," benadrukt Van Rijn. Hij wijst ook op de mogelijkheden om verder te kijken naar duurzame oplossingen zoals warmtepompen, airco's en laadpalen die in combinatie met zonnepanelen voor nog meer besparing kunnen zorgen.

BVR Techniek kenmerkt zichzelf door alles in eigen beheer uit te voeren. "Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van elke installatie te garanderen," zegt Van Rijn. Met de voortzetting van de salderingsregeling kunnen klanten de opgewekte stroom direct verrekenen met de stroom die ze verbruiken, wat resulteert in flinke besparingen op de energierekening. "Het is ons doel om klanten te adviseren over het optimaal benutten van hun stroomproductie, rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische auto," voegt hij toe.

Met installaties die ook de mogelijkheid voor accuopslag en dynamisch energiegebruik bieden, is BVR Techniek voorbereid op de toekomst. De focus ligt op het behalen van maximale besparing voor de klant, waarbij de terugverdientijd van de zonnepanelen nog korter wordt.

Lokaal en vertrouwd beginnen met zonnepanelen? Kijk verder op www.bvrtechniek.nl en maak een afspraak.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Geslaagde 21- ste Kollumerkatloop

Geslaagde 21- ste Kollumerkatloop




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag



regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland